Σιροπιαστά πουράκια με φύλλο κρούστας γεμιστά με σπιτικό παγωτό
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Σιροπιαστά πουράκια με φύλλο κρούστας γεμιστά με σπιτικό παγωτό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σιροπιαστά πουράκια με φύλλο κρούστας γεμιστά με σπιτικό παγωτό

Ετοιμάζουμε το σιρόπι βάζοντας όλα τα υλικά μαζί. Από την ώρα βρασμού έξι λεπτά και βγάζουμε από την φωτιά.

Παίρνουμε το φύλλο και αφού βουτυρώσουμε βάζουμε στο καλούπι. Εφόσον γεμίσει το ταψί βάζουμε βούτυρο και το βάζουμε στο ψυγείο ανάβουμε τον φούρνο και μόλις ζεσταθεί αρκετά βάζουμε το ταψάκι μέσα στους 160 βαθμούς για μια ώρα περίπου να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Στην συνέχεια φτιάχνουμε το παγωτό. Χτυπάμε την κρέμα τις βανίλιες και το αλάτι μόλις γίνει σαντιγί ενσωματώνουμε με κυκλικές κινήσεις το ζαχαρούχο και βάζουμε κατάψυξη. Βγάζουμε από το φούρνο τα πουράκια και σιροπιάζουμε κατευθείαν αφήνουμε να κρυώσουν  κόβουμε στην μέση και γεμίζουμε με το παγωτό.211474894 10219380006596113 3260436602891669650 n

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search