Τσουρέκι για αλλεργικούς - διαβητικούς. Χωρίς γάλα, βούτυρο, αυγά με στέβια. Δείτε το πρώτο λεπτό για να δείτε το αποτέλεσμα και τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε
Βάζουμε το νερό χλιαρό τις ζαχαρίνες και περιμένουμε δυο τρία λεπτά να λιώσουν. Έπειτα ρίχνουμε τις μαγιές ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αλεύρι από πάνω σαν πέπλο αφού έχουμε βάλει στο αλεύρι τις βανίλιες και την μαστίχα. Ζεσταίνουμε το λάδι μαζί με το μαχλεπι και το κάρδαμο. Μόλις ενεργοποιηθεί η μαγιά ρίχνουμε το ξύσμα και το αλάτι. Ξεκινάμε να ζυμώνουμε και σταδιακά ρίχνουμε το λάδι. Αφήνουμε μέχρι να διπλασιαστεί η ζύμη κάνουμε σχέδια και αφήνουμε πάλι για 20 λεπτά. Αλείφουμε με λίγα νερό και δυο ζαχαρίνες και ψήνουμε στους 160 αντιστάσεις για 25 – 30 λεπτά ανάλογα την δύναμη του φούρνου.