Επέλεξε παρακάτω για είσοδο μέσω Facebook ή μέσω του προφίλ σου στο mageirikesapolauseis.gr
Υλικά Συνταγής
για ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ προφιτερολ 350γρ ζάχαρη, 100 γρ κακάο, 100 γρ αλεύρι, 1 λίτρο γάλα.. φρεσκο ή εβαπορέ αραιωμένο... Όλα μαζί στην κατσαρόλα, βάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.αφηνουμε εως να κρυωσει και το βαζουμε και ψυγειο καμμια ωριτσα .Αντι για τα Σουδακια εγω βαζω σφολιατινια μισο πακετο ετοιμα 1 μορφατ σαντιγυ που χτυπαμε με 2 κσ γεματες αχνη ζαχαρη ετοιμη κρεμα ζαχαροπλαστικης για το γεμισμα στα σφολιατινια .
για ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ προφιτερολ 350γρ ζάχαρη, 100 γρ κακάο, 100 γρ αλεύρι, 1 λίτρο γάλα.. φρεσκο ή εβαπορέ αραιωμένο... Όλα μαζί στην κατσαρόλα, βάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.αφηνουμε εως να κρυωσει και το βαζουμε και ψυγειο καμμια ωριτσα .Αντι για τα Σουδακια εγω βαζω σφολιατινια μισο πακετο ετοιμα 1 μορφατ σαντιγυ που χτυπαμε με 2 κσ γεματες αχνη ζαχαρη ετοιμη κρεμα ζαχαροπλαστικης για το γεμισμα στα σφολιατινια .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:κοβουμε στην μεση και οριζοντια τα σφολιατινια και βαζουμε την κρεμα ζαχαροπλαστικης οπως στην εικονα κατοπιν ριχνουμε την ηδη κρυα κρεμα προφιτερολ απο πανω και τελος στολιζουμε με την σαντιγυ καλη επιτυχια .
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.