ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ VEGAN
Σε μια κατσαρολα βαζουμε τα υλικα μας εως οτου γινουν ενα ,προσθετουμε και τα ξηρα καρπα ψιλοτριμενα και λιγο στο φουρνο μικροκυματων 1 λεπτο και τ αδειαζουμε σε φορμακια ειδικα που υπαρχουν στην αγορα ή σ ενα ταψακι [τετραγωνο βολευει] που εχουμε στρωσει λαδοκολλα, τ' αφηνουμε να κρυωσει καλα και το βαζουμε στο ψυγειο για μια ωρα.Κατοπιν ξεφορμαρουμε ή κοβουμε σε κυβακια και ειμαστε ετοιμοι να τα σερβιρουμε φυλασονται στο ψυγειο Καλη Επιτυχια.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.