Φιλέτο Παγκάσιους στο φούρνο με αρωματικά βότανα και σάλτσα λεμόνι και μουστάρδας της Λίνας
Συνταγή και εκτέλεση Lina Arvanitidou
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Φιλέτο Παγκάσιους στο φούρνο με αρωματικά βότανα και σάλτσα λεμόνι και μουστάρδας της Λίνας

Τοποθετούμε τα φιλέτα των ψαριών που επιλέξαμε σ' ένα τρυπητό (αν είναι κατεψυγμένα τ' αφήνουμε πρώτα να ξεπαγώσουν) και τ' αφήνουμε να στραγγίσουν καλά.
Βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη μουστάρδα και τα χτυπάμε καλά να γίνουν μια παχύρρευστη κρέμα.
Τοποθετούμε τα φιλέτα σ' ένα ταψάκι, τα σκεπάζουμε με τη σάλτσα μουστάρδας και μετά ρίχνουμε το μαϊντανό, το δεντρολίβανο και τον άνηθο.
Ψήνουμε τα φιλέτα μας σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 20'περίπου, μέχρι τα ψάρια μας να πάρουν χρώμα.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.