Μιλφειγ ατομικα
κρέμα
Βάζουμε 800γρ γάλα σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε μέχρι να έρθει βρασμός ρίχνουμε την ζάχαρη και το αλάτι. Έχουμε ανακατέψει τον νισεστέ με τα 200γρ γάλα και ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στο γάλα που βράζει. Ρίχνουμε το βούτυρο να κατεβεί η θερμοκρασία την βανίλια και τέλος τους κρόκους ανακατεύοντας συνέχεια. Βάζουμε σε ταψί και βάζουμε μια μεμβράνη πάνω στην κρέμα και έπειτα μπαίνει ψυγείο. Οταν την βγαλουμε απο το ψυγειο χτυπαμε με μιξερ χειρος ωστε να γινει λεια
Κόβουμε τις σφολιάτες σε ατομικές μερίδες και ψήνουμε στους 200 βαθμούς αντιστάσεις για 20 λεπτά
Κρέμα γάλακτος
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ και χτυπάμε σταδιακά ρίχνουμε την άχνη και τέλος βάζουμε την βανίλια.
Συναρμολόγηση
Βάζουμε ένα φύλλο σφολιάτας και από επάνω βάζουμε την κρέμα, βάζουμε από πάνω άλλο ένα κομμάτι σφολιάτα και στολίζουμε με σαντιγί. Τέλος πασπαλίζουμε με τρίμμα σφολιάτας και άχνη ζάχαρη.