Πιτες για σουβλακια
Βάζουμε μαγιά ζάχαρη αλεύρι και μετα τα υπόλοιπα υλικά ζημιώνουμε για 5 λεπτά αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 40 λεπτά κόβουμε σε δέκα κομμάτια ανοίγουμε να γίνουν πίτες τα βάζουμε με φρυγανιά σε μια λαδόκολλα και αφήνουμε για μισή ώρα. Βάζουμε τηγάνι αντικολλητικο στην κουζίνα μας στο φουλ και με μια σχάρα πιέζουμε την πάνω πλευρά της πίτα για να μην διαχωριστεί στο ψήσιμο το κάτω με το πάνω μέρος. Ψήνουμε μέχρι να πάρει καλό χρώμα καθαρίζουμε το τηγάνι και επαναλαμβάνουμε. Τις πίτες αφήνουμε να κρυώσουν σκεπασμένες με ένα πανάκι και αποθηκεύετε σε σακουλές για τρόφιμα στην κατάψυξη.