Δίπλες Καλαματιανές
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Δίπλες Καλαματιανές

Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε ελαφρά. Σκεπάζουμε με σελοφάν και αφήνουμε την ζύμη στο ψυγείο για 12 ώρες. Χωρίζουμε την ζύμη στα πέντε και ανοίγουμε κάθε κομμάτι με την μηχανή για ζυμαρικά ξεκινώντας από το πιο χονδρό και φτάνοντας στο πιο ψιλό φύλλο περνώντας από κάθε επίπεδο Δύο φορές. Κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια. Τα ρίχνουμε σε καυτό λάδι και με την βοήθεια μίας πιρουνας στριφογυρναμε τα κομμάτια ζύμης σε ρολλο.

Τι σιρόπι 

Βάζουμε ζάχαρη και νερό να βράσουν για τρία λεπτά από την στιγμή του βρασμού. Ρίχνουμε το μέλι και την βανίλια. Σιροπιαζετε τις διπλές κρύες και το σιρόπι ζεστό. Τέλος γαρνίρουμε με μέλι, καρύδι και κανέλα. 

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search