Κερασόπιτα
Συνταγή και εκτέλεση Andri Demetriou
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Κερασόπιτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κερασόπιτα

Βγάζουμε τα κουκούτσια απ' τα κεράσια (δεν τα κόβουμε, να μείνουν ολόκληρα) με ένα πλαστικό καλαμάκι για ευκολία (με αυτά που πλένουμε και επαναχρησιμοποιούμε γιατί αυτά της μιας χρήσης μπορεί να μας λυγίζουν).
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. 
Λαδώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε τη ζύμη μας μέσα. Την στρώνουμε καλά με τη σπάτουλα για να ισιώσει. Μετά τοποθετούμε ένα ένα τα κεράσια μας μέσα στη ζύμη (όχι να χωθούν εντελώς, ίσα ίσα να έρθουν ένα με το ύψος της ζύμης) σε σειρά αφήνοντας περίπου ένα-δυο δάχτυλα απόσταση ανάμεσα τους. Υπολογίζουμε. 
Βάζουμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 50' λεπτά. 
Το βγάζουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη ή ινδοκάρυδο.

Ετικέτες:

Παρόμοιες Συνταγές

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.