Ένα φαγητό κλασικό και παραδοσιακό φτιαγμένο με πολύ φροντίδα !
Απλώς έχω προσθέσει και τις δικές μου πινελιές.
Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο το μοσχαράκι πολύ καλά μέχρι να θωρακιστεί από όλες τις πλευρές.
Στο μούλτι βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και την πιπεριά και τα πολτοποιούμε.
Ρίχνουμε αυτό το μίγμα στο μοσχαράκι που τσιγαρίζεται. Ανακατώνουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και κόκκινης πιπεριάς και γλασσάρουμε.
Τέλος προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά εκτός του αλατιού, τη ντομάτα και 2-3 φλυτζάνια ζεστό ερό ή ζωμό λαχανικών αν έχουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
1/2 ώρα πρίν κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε και το αλάτι και αφαιρούμε το ξυλλαράκι κανέλας.