ΠΡΑΣΟΤΥΡΟΠΙΤΑ
Συνταγή και εκτέλεση Gianna Apostolou
Εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΣΟΤΥΡΟΠΙΤΑ

Ζυμωνουμε το αλεύρι με τα υλικά και αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 20λεπτα.
Γεμιση
Πλένουμε και ζεμάταμε τα πράσα αχνίζουμε ελαφρά με λίγο λάδι.
Οταν η γέμιση κρυώσει προσθέτουμε την φέτα τα μπαχαρικά και τα αυγά.
Χωρίζουμε την ζύμη σε 10 κομμάτια τα οποία θα τα ανοίξουμε σε φύλλα.
Στρώνουμε τα 5πρωτα φύλλα.ενδιάμεσα στα φύλλα δεν θα ξεχνάτε τα λαδώματα.
 Βάζουμε την γέμιση κρύα και τοποθετούμε και τα άλλα 5 φύλλα.
ΚΌΒΟΥΜΕ και ραντίζουμε το τελευταίο φύλλο με λίγο νερό.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΎΜΕ την πίτα σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 1 1/2 ώρα περίπου και ανάλογα με τον φούρνο σας.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search