Χαλβάς σοκολατενιος
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη και βράζουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.σε μια αλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να ξανθυνει,προσθέτουμε λίγο λίγο το ζαχαρονερο,το χυμό πορτοκαλιού,ανακατεύοντας παντα,την κανέλλα,το καρύδι,τη βανιλια στο τέλος τη σοκολάτα και μόλις λιώσει και η σοκολάτα αποσυρουμε απο την φωτιά ρίχνουμε τον χαλβά μας σε φόρμα και τον σκεοαζουμε με μια πετσέτα.Μόλις κρυώσει ξεφορμαρουμε και διασκοσμουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού και μερικά καρύδια.Καλη επιτυχία