Μπισκοτα καρπουζακια
Συνταγή και εκτέλεση Giwrgos-Giwta Godzamanis
Εύκολη
Φθηνή

Μπισκοτα καρπουζακια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μπισκοτα καρπουζακια

Φτιαχνουμε τη ζυμη και την χωριζουμε σε δυο μερη κανουμε το ενα κοκινο το αλλο μισο το χωριζουμε στα δυο και κανουμε το ενα πρασινο τοαλλο μενει ασπρο τυλιγουμε μεμεμβρανη βαζουμε στο ψυγειο μιση ωρα να κρυωσει παιρνουμε το κοκκινο κομματι και το κανουμε ρολο λιγο χοντρο ανοιγω με πλαστη το ασπρο και τυλιγουμε στο κοκκινο το ιδιο και με το πρασινο κοβουμε φετες και την φετα στη μεση για να γινει το καρπουζι βαζουμε 3 4 σταγονες σοκολατας ψηνω στους 170β 15λ αναλογα το φουρνο δεν θελουν πολυ ψησιμο χανεται το χρωμα καλη επιτυχια

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search