500 γρ κιμά 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο τριμμένο 1 αυγό 3-4 κουταλιές της σούπας φρυγανιά λίγο λάδι μια ντομάτα μέτρια τριμμένη αλάτι – πιπέρι , ρίγανη- γλυκιά πάπρικα αλεύρι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ
Ζυμώνουμε καλά το μείγμα για τα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο. Τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα κυλάμε στο αλεύρι. Τινάζουμε το περίσσιο αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε λίγο λάδι να ροδοκοκκινίσουν.