Ντόνατς με κρεμα χωρίς κουπάτ, χωρίς άνοιγμα φύλλου.
Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στο χέρι. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να διπλασιαστεί σκεπάζοντας με μεμβράνη. Ξεκινάμε να φτιάξουμε την γέμιση βάζοντας όλα τα υλικά μαζί εκτός την βανίλια και το βούτυρο. Μόλις έρθει βρασμός και αρχίζει να πήζει ρίχνουμε την βανίλια και μετα το βούτυρο βγάζουμε από την φωτιά μεταφέρουμε σε μπολ βάζουμε μεμβράνη από πάνω και την τοποθετούμε στο ψυγείο. Παίρνουν την ζύμη μας και κάνουμε μπαλάκια τα οποία ακουμπάμε σε λαδόκολλα. Πιέζουμε το μπαλάκι καλά ώστε να πάρει μορφή ντόνατς και αφήνουμε να φουσκώσουν για 20 λεπτά. Βάζουμε σπορέλαιο και σε μεσαία φωτιά τηγανίζουμε γυρνώντας συχνά. Αφήνουμε να κρυώσουν και βγάζουμε την κρέμα από το ψυγείο. Με την βοήθεια ενός μίξερ χτυπάμε μέχρι η γέμιση να ξαναγίνει λεία. Κόβουμε με μαχαίρι τα ντόνατς και γεμίζουμε με κρέμα. Βάζουμε ψυγείο και σερβίρουμε μετα από μια ώρα.