Πάστες σοκολατίνες ατομικές με γλυκό κουταλιού βύσσινο
Σοκολάτα γέμιση
Φτιάχνουμε τις σοκολάτα ζεσταίνοντας την κρέμα γάλακτος και αφού κόψουμε κομματάκια τις σοκολάτες ρίχνουμε την καυτή κρέμα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. Φτιάχνουμε την σαντιγί και ενσωματώνουμε με τις σοκολάτες σταδιακά και με κυκλικές κινήσεις
Για το παντεσπάνι
Βάζουμε τα αυγά και την ζάχαρη χτυπάμε καλά μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Όταν είμαστε έτοιμοι ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (τα στερεά υλικά κοσκινισμένα) ανακατεύουμε με μια σπάτουλα και βάζουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα. Ψήνουμε 180 αντιστάσεις 15-20 λεπτά τσεκάρουμε με μια οδοντογλυφίδα η με ένα μαχαίρι τρυπώντας το πρέπει να βγαίνει στεγνό. Εάν βάλετε ταψί μέχρι 25 πόντους τότε το ένα παντεσπάνι φτάνει αν βάλετε πάνω από 25 πρέπει να κάνετε δυο. Μπορείτε επίσης να βάλετε ένα παντεσπάνι σαν βάση και να μπει η κρέμα όλη μαζί. Μπορείτε να βάλετε έτοιμο παντεσπάνι η μπισκότα σαβαγιάρ.
Σιροπι
Βάζουμε στο σιρόπι από το βύσσινο 50γρ κονιάκ η ζεστό νερό και αφού κόψουμε το παντεσπάνι στο ίδιο μέγεθος με τις πάστες βρέχουμε καλά με το σιρόπι
Σοκολάτα επικάλυψης
Βαζουμε ολα τα υλικα μαζι λιωνουμε και ριχνουμε επανω στις παστες. στολιζουμε με οτι αλλο θελουμε.
Την διαδικασια ολοκληρη μπορειτε να την δειτε και στο καναλι μας https://www.youtube.com/watch?v=-VozE84DAKg