Ουδέτερη ζύμη σαν σφολιάτα για αλμυρά και γλυκά εδέσματα
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός της μαργαρίνης και ζυμώνουμε στο μίξερ για πέντε λεπτά (μπορείτε να το κάνετε και στο χέρι). Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 45-60 λεπτά. Αλευρώνουμε τον πάγκο χωρίζουμε σε 4 κομμάτια και ανοίγουμε ένα ψιλό φύλλο όσο μπορούμε. αλείφουμε με μαργαρίνη όλο το φύλλο και το κάνουμε εάν ένα μπαστουνάκι ρολλαρωντας το. Το ίδιο κάνουμε και στα αλλά τρία. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί και έπειτα κόβουμε ακριβώς στην μέση το μπαστουνάκι τυλίγουμε σε σχήμα σαλιγκαριού και την άκρη την βάζουμε από κάτω ώστε να μην ανοίξει. Αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20-30 λεπτά και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο αντιστάσεις στους 180 βαθμούς. Το ταψί στην μέση και ο χρόνος είναι 30-40 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας. Μπορειτε τα μπαστουνακια να τα κοψετε στα δυο και μετα σε αλλα δυο κομματια θα βγουν 16 κομματια