Ντονατς με γεμιση πραλινα
Βάζουμε λίγη από την ζάχαρη τις μαγιές και το γάλα ανακατεύουμε και ρίχνουμε από πάνω το αλεύρι περιμένουμε να ενεργοποιηθεί η μαγιά (βγαινει πανω απο το αλευρι) και έπειτα ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ζυμώνουμε για 8 λεπτά και αφήνουμε να διπλασιαστεί. Αφού έχουμε αφήσει να διπλασιαστεί η ζύμη ανοίγουμε φύλλο 2-3 πόντους κόβουμε με κούπατ(προσοχή φουσκώνουν πολύ) τα βάζουμε σε λαδόκολλα (Αν ειναι δυνατον σε ξεχωριστη λαδοκολλα το καθενα) και τα αφήνουμε για 1-2 ώρες να φουσκώσουν. τηγανίζουμε με ηλιέλαιο και εφόσον τα αφήσουμε να κρυώσουν βάζουμε την μερέντα αφού την έχω ζεστάνει λίγο με κορνε η σύριγγα. Μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε με ρέντα μαρμελάδα... Πασπαλίζουμε με άχνη και σερβίρουμε.