Μία συνταγή που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας με κύριο χαρακτηριστικό της την λεπτή και αρωματική γεύση του κους κους
Ψήνουμε το ρολό κοτόπουλο στη γάστρα με κλειστό το καπάκι και με μια φλυτζάνα ζεστό νερό αφού πρώτα το αλατοπιπερώσουμε εξωτερικά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον ζωμο του κοτόποιυλου και όταν ξεκινήσει ο βρασμός ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά της συνταγής εκτός του βουτύρου. Ανακατεύουμε καλά, κατεβάζουμε πολύ χαμηλά τη φωτιά και σιγοβράζουμε εώς ότου απορροφήσει τα υγρά του.
Κλείνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε και το βούτυρο και ανακατευουμε καλά για να μην κολλήσει το κους κους μεταξύ του.