Σαμπλεδακια νηστίσιμα, με σοκολάτα, γεμιστά με πραλίνα ή μαρμελάδα
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το αλεύρι) με το χτυπητήρι (αν θέλετε μπορείτε και στο μίξερ) και μετά προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι ώσπου να γίνει ζύμη τέτοια που να μη κολλάει καθόλου στα χέρια. Κόβουμε μπαλάκια και τα ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη (οχι πιο πολύ από μισό εκατοστό ίσως και λιγοτερο). Με ένα κουπ πατ η με κάποιο ποτήρι μικρό ή φλιτζάνι κόβουμε στρογγυλά σχήματα με διάμετρο περιπου 5 εκατοστά και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψηνουμε στους 180 για 15λεπτα το πολύ, ώσπου να ροδοξανθισουν. Τα γεμίζουμε με ότι γέμιση θέλουμε και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα. Τα αφήνουμε σε λαδόκολλα να κρυώσουν και είναι έτοιμα! Υπόψιν ότι όσο μένουν τόσο μαλακώνουν!!