Δίπλες
Χτυπάμε σε ένα μπωλ πολύ καλά τα αυγά που είναι σε θερμοκρασία,
Δωματίου να φουσκώσουν, προσθέτουμε όλα τα υλικά ανακατεύουμε με το σύρμα και αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι, μου πήρε λίγο πάνω από μισο κιλό η ζύμη να είναι μαλακή και έβαλα στα χέρια μου λίγο λάδι 2 κουταλιες περίπου και ζυμωσα για να μην κολαει η ζύμη. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε μισή ώρα,
Να ξεκούραστη..Εγώ άνοιξα φύλλα σε μηχανή για φύλλο πολύ λεπτά από το 1 μέχρι το 9 σε λωρίδες και έκοβα κοματια και τηγάνισα, σε κατσαρόλα με μπόλικο λάδι . Διπλωνοντας τα φύλλα με 2 πιρουνια. Και σε ένα μεγάλο ταψί με χαρτί κουζίνας τα ακουμπάμε να απορροφηθούν τα λάδια. Έβαλα μισό ελαιόλαδο μισό ηλιέλαιο.
Σιρόπι έβαλα το νερό την ζαχαρι κανέλα 1ξυλακι και μισό λεμόνι και έφτασαν για 15 λεπτά εσβυσα την φωτιά και
Πρόσθεσα 1 κιλό καλό μέλι. Τα βουτάμε μέσα ένα ένα και τα έβγαζα αμέσως σε πιατέλα σε καθε στρώσει έριχνα καρύδια καπνισμένα ανακατεμένα με λίγο ζαχαρι και κανέλα. Καλή σας επιτυχία και