Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μέλι
Σε βαθύ τηγάνι βάζω 1.5 ποτήρι νερό,το φύλλο δάφνης,το σκόρδο,πιπέρι κ βράζω την τηγανιά μου.Μόλις εξατμιστεί το νερό Ρίχνω στο τηγάνι ελαιόλαδο κ τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες.Ανακατεύω καλά μέχρι να καραμελωσουν τα κρεμμύδια.Έπειτα προσθέτω,το θυμάρι,το αλάτι κ συνεχίζω το ανακάτεμα.Στη συνέχεια ριχνω την μουστάρδα κ το μέλι.Ρίχνω ένα τελευταίο ανακάτεμα κ σερβίρω.
Συνδυάζεται τέλεια με πατάτες τηγανητές.