ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΒΡΩΜΗΣ
Ενώνετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε με το κουτάλι, σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε 10 λεπτά να φουσκώσει η βρωμη. Αν χρειάζεται, προσθέτετε λίγο νερό ακόμη, προσεκτικά. Ιδανικά με ψεκαστηρι. Γίνεται σκληρή ζύμη. Βάλτε τη ζύμη ανάμεσα σε μεμβράνη και με μικρό ρόλο, ανοίξτε τη σε πολύ λεπτό φύλλο. Δεν γίνεται ομοιογενές. Με τα δάχτυλα στρώνετε και ενώνετε οποία κενά,η ζύμη ανταποκρίνεται μια χαρά. Κόβετε με κούπ πατ περνάτε με ένα πλατύ μαχαίρι από κάτω να ξεκολλήσει και μεταφέρετε σε ταψί,σε αντικολλητικο χαρτί. Προθερμασμενος φούρνος, αέρα για 20 λεπτά στους 180.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.