Σουδάκια ουδέτερη ζύμη για αλμυρή η γλυκιά γέμιση
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Εύκολη
Φθηνή

Σουδάκια ουδέτερη ζύμη για αλμυρή η γλυκιά γέμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σουδάκια ουδέτερη ζύμη για αλμυρή η γλυκιά γέμιση

Για την ζύμη

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός τα αυγά και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να πήξη καλά. Μόλις πήξη με μια ξύλινη σπάτουλα συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 3-4 λεπτά ακόμα να φύγει η υγρασία. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει η βάζουμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα ώστε να το βοηθήσουμε να κρυώσει. Όταν κρυώσει χτυπάμε και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Βάζουμε σε κορνε με μύτη πάνω από 13αρα. Κάνουμε ροζέτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αλείφουμε με τα ασπράδια των αυγών με λίγο γάλα. Ψήνουμε αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για δέκα λεπτά και έπειτα στους 180 για αλλά 20. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΟΣΟ ΨΗΝΩΝΤΕ όταν είναι έτοιμα ανοίγουμε το φούρνο και βάζουμε μια πετσέτα αλλά  δεν τα βγάζουμε από μέσα αφήνουμε να κρυώσουν αργά. Όταν είναι έτοιμα τρυπάμε από κάτω και τα γεμίζουμε με την κρέμα148328974 10218515546145142 8781586422100120553 o

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search