ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΆΔΑ ΣΥΚΟ
Συνταγή και εκτέλεση Dina Barbatsouli
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΆΔΑ ΣΥΚΟ

Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε το φτερό και βάζουμε το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομματάκια, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλατι, μέχρι να ομογενοποιηθουν και προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε και το αλεύρι και μόλις ενσωματωθεί σταματάμε το μίξερ αμέσως για να μην μας κορδάρει η ζύμη μας. Τοποθετούμε σε μια μεμβράνη την ζύμη στο ψυγείο για 15 περίπου λεπτά να παγώσει.
Κατόπιν ανοίγουμε φιλαράκι και τοποθετουμε σε ταρτιερα. Την τρυπαμε με ένα πιρούνι και την βάζουμε για 10 λεπτά στον φούρνο. Την βγάζουμε και την αλείφουμε με αυγό,για να την θωρακισουμε και την ξαναβαζουμε πάλι στο φούρνο για 3 λεπτά. Στην συνέχεια βάζουμε μαρμελάδα, γαρνιρουμε και ψήνουμε έως ότου ροδίσει στους 170 βαθμούς, η πάστα Φλώρα μας!

Τα υλικά μας είναι για 20 μερίδες περίπου!

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μπες στο φόρουμ των συνταγών
εργαλεία μαγειρικής - συνταγές
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search