Πανακότα
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Πανακότα Pana cotta δροσερό καλοκαιρινό ελαφρύ γλυκό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Πανακότα

Βάζουμε την κρέμα το γάλα το αλάτι και την ζάχαρη σε μια κατσαρόλα. Βάζουμε την ζελατίνη σε λίγο νερό αν είναι σε σκόνη ίσα να την καλύψει. Αν βάλετε φύλλα θα τα βάλετε σε νερό μετα θα στραγγίζετε και έπειτα θα μπει στο μείγμα μας. Μόλις έρθει βρασμός ρίχνουμε την ζελατίνη ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί και βάζουμε ψυγείο να παγώσει. Μέχρι να γίνει αυτό φτιάχνουμε τον ζελέ (αναγράφει η κάθε συσκευασία εκτέλεση) και αφήνουμε εκτός ψυγείου. Όταν σφίξη η κρέμα ρίχνουμε τον ζελέ και βάζουμε πάλι στο ψυγείο. Τέλος μετα από 4 ώρες ξεφορμάρουμε βάζουμε το σιρόπι και σερβίρουμε.

Το ξεφορμάρισμα μπορεί να γίνει  βουτώντας σε καυτό νερό δυο τρεις φορές. Μπορείτε να τα κάνετε και ατομικά.109838973 10217142426178001 8882140373711349641 o

Ετικέτες:

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search