Βάζουμε την κρέμα το γάλα το αλάτι και την ζάχαρη σε μια κατσαρόλα. Βάζουμε την ζελατίνη σε λίγο νερό αν είναι σε σκόνη ίσα να την καλύψει. Αν βάλετε φύλλα θα τα βάλετε σε νερό μετα θα στραγγίζετε και έπειτα θα μπει στο μείγμα μας. Μόλις έρθει βρασμός ρίχνουμε την ζελατίνη ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί και βάζουμε ψυγείο να παγώσει. Μέχρι να γίνει αυτό φτιάχνουμε τον ζελέ (αναγράφει η κάθε συσκευασία εκτέλεση) και αφήνουμε εκτός ψυγείου. Όταν σφίξη η κρέμα ρίχνουμε τον ζελέ και βάζουμε πάλι στο ψυγείο. Τέλος μετα από 4 ώρες ξεφορμάρουμε βάζουμε το σιρόπι και σερβίρουμε.
Το ξεφορμάρισμα μπορεί να γίνει βουτώντας σε καυτό νερό δυο τρεις φορές. Μπορείτε να τα κάνετε και ατομικά.