Ψωμι με δυο ζυμαρια αργου φουσκωματος
Φτιάχνουμε το πρώτο ζυμάρι με όλα τα υλικά μαζί αφήνουμε σε μπολ τουλάχιστον για 12 ώρες εκτός ψυγείου (μπορείτε να το αφήσετε μέχρι 24 ώρες ανάλογα την δύναμη που θέλετε στην γεύση). Μετα από 12 ώρες βάζετε όλα τα υλικά της δεύτερης ζύμης και βάζετε και την πρώτη, ζυμώνετε και αφήνετε τουλάχιστον για 3 ώρες σε λαδωμένο ταψάκι. Ψήνετε για 15 λεπτά στους 240 βαθμούς αντιστάσεις με ένα ταψάκι καυτό νερό για υγρασία (προθερμασμενο φούρνο) και 170 βαθμούς αντιστάσεις χωρίς την υγρασία για άλλα 35-40 λεπτά.