Ψωμι με προζυμι με κιτρινο αλευρι και καλαμποκαλευρο
Βάζουμε το προζύμι με το νερό και το διαλύουμε όσο μπορούμε αφήνουμε για μισή ώρα και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ζυμώνουμε για 10 λεπτά με τον γάντζο. Βάζουμε ζυμάρι σε πετσέτα να ξεκουραστεί για τρεις ώρες. Κόβουμε το ζυμάρι στην μέση και του δίνουμε σχήμα βάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και αφήνουμε για άλλες δυο ώρες. Μετα τις 2 ώρες ανάβουμε το φούρνο στους 200 αντιστάσεις και όταν είναι έτοιμο χαράζουμε το ζυμάρι και ψήνουμε για 50 λεπτά αντιστάσεις