Πορτοκαλοπιτα
Συνταγή και εκτέλεση Katerina Galaki
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Πορτοκαλοπιτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Πορτοκαλοπιτα

Ανοίγουμε το φύλλο να στεγνώσει ,ώστε να το κόψουμε με το χέρι. Χτυπάμε με το σύρμα το λάδι με τη ζάχαρη, βάζουμε το γιαουρτάκι, τα αυγά το ξύσμα πορτοκαλιού και χυμό το μπεινιν κ τελος το φύλλο. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για μισή ώρα περίπου. Κρύο σιρόπι ,ζεστό το γλυκό.

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search