Σε αυτό το γλυκό ψυγείου κυριαρχεί η γεύση της καρύδας! Θα το λατρέψουν οι "οπαδοί" του ινδοκάρυδου..
Σε ένα μπώλ βάζουμε 1 ποτήρι γάλα και ανακατεύουμε το corn flour με ένα κουτάλι να διαλυθεί καλά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το υπόλοιπο γάλα, τη ζάχαρη, την καρύδα (1 ποτήρι). Όταν βράσουν ρίχνουμε το διαλυμένο corn flour και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει η κρέμα. Μετά ρίχνουμε μέσα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Σε ένα pyrex βάζουμε μια στρώση μπισκότα στεγνά. Ρίχνουμε τη μισή κρέμα και ξαναβάζουμε μια στρώση μπισκότα στεγνά. Ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα και απο πάνω Βάζουμε τη Μόρφατ στο μίξερ και χτυπάμε μέχρι να ανέβει λίγο. Ρίχνουμε και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 5 λεπτά ακόμα. Βάζουμε την κρέμα πάνω από τα υπόλοιπα υλικά και απλώνουμε να πάει παντού.
Πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο (μπόλικο) και το αφήνουμε ακόμα 1 ώρα πρίν το βάλουμε στο ψυγείο.
Αφήνουμε στο ψυγείο γύρω στις 6-7 ώρες.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.