Ρίχνω τη μαγιά σε ένα μπολ μετά το γάλα τα αυγά τη ζάχαρη Το βούτυρο το αλάτι και ανακατεύω καλά.
Μετά βάζω το αλεύρι και φτιάχνω μία ζύμη σφιχτή αφήνω να φουσκώσει για 30 λεπτά και ανοίγω ένα μεγάλο ορθογώνιο ζυμάρι βουτυρώνω και πασπαλίζω με τη γέννηση και αρχίζω και ρολάρω από τη μεγάλη πλευρά κόβω περίπου τρεις πόντους και τα βάζω σε βουτυρωμένο ταψί αφήνω μισή ώρα να φουσκώσουν και ψήνω μία ώρα στους 180 βαθμούς αντιστάσεις.
Καλή επιτυχία!