ΜΙΛΦΕΙΓ
Συνταγή και εκτέλεση Irini Filippi
Εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΜΙΛΦΕΙΓ

Ανακατευουμε ολα τα υλικά μας και τα προσθέτουμε στο γάλα σε μια κατσαρολα που εχει ζεσταθει.
Ανακατευουμε σε μέτρια φωτιά μεχρι να δεσει.Αφηνουμε να κρυωσει και τη βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες. 
2 φύλλα σφολιατας κομμενα σε 6 λωρίδες. Τις τρυπαμε κατα τοπους και τις ψυνουμε στους 170c. μέχρι να γίνουν χρυσαφενιες. Τις αφηνουμε να κρυωσουν.
Τις τοποθετουμε δύο σε ταψι ' η τσερκι απο πανω τα 3/4 τις κρεμας μας αλλα δύο φύλλα. Προσθετουμε την υπόλοιπη κρεμα με 2 γεμάτες κουταλιες κακάο. 
Απο πανω βάζουμε χτυπημενη σαντηγη
300 ml Κρέμα Γάλακτος 
Άχνη ζάχαρη
Θρυμματισμένη σφολιάτα

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.