Βάζουμε το σκεύος που θα μαγειρεψουμε τα μανιτάρια να κάψει καλά, σε μέτρια θερμοκρασία. Βάζουμε ελαιόλαδο να καλύψει τον πάτο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια. Δεν ανακατεύουμε, παρά μόνο όταν πάρουν χρώμα, από την κάτω μεριά. Προσθέτουμε το σπασμένο σκόρδο και τον μαϊντανό. Τα μανιτάρια είναι έτοιμα όταν αρχίσουν να κ άπτονται. Κλείνουμε την εστία και προσθέτουμε αλάτι και Χοντροσπασμενο πιπερι. Σερβίρουμε στο πιάτο, χωρίς να βάλουμε όλη τη λιπαρή ουσία. Το ζουμί με το λάδι που μένει μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε μακαρόνια, στο ζωμό κοκκινιστό, ή όπου αλλού θέλουμε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.