Το μωσαϊκό βάζει τα καλά του και ξετρελαίνει τους γευστικούς μας κάλυκες...
Αρχικά σπάμε τα μπισκότα και τα καρύδια και τα βάζουμε σε μπολ. Σε κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για το μωσαϊκό μας. Ανακατεύουμε διαρκώς να ομογενοποιηθούν. Αποσύρουμε από την φωτια και περιχύνουμε το μείγμα των μπισκότων μας. Ανακατεύουμε και βάζουμε στο σκεύος μας. Βάζουμε κατάψυξη για να παγώσει. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε την κρέμα της λευκής σοκολάτας ως εξής. Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα πλην της σοκολάτας και του βούτυρου. Ανακατεύουμε διαρκώς έως ότου πήξει. Τότε, αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη και το βούτυρο και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε στην άκρη λίγο να κρυώσει. Περιχύνουμε το μωσαϊκό μας και βάζουμε στη συντήρηση του ψυγείου μας να σταθεί. Μετά από2-3 ώρες ετοιμάζουμε την γκανάζ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε πάνω από την κουβερτούρα που έχουμε ψιλοκόψει. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν και μόλις χλυαρύνει περιχύνουμε πάνω από την κρέμα. Στολίζουμε κατά βούληση!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.