Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο ότι καλύτερο για το κρύο εύκολα και γρήγορα! Με υλικά έκπληξη!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο

Σε μια κατσαρόλα θα βάλουμε ένα κρεμμύδι λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένα τον άνηθο τον χυμό ντομάτας τις πατάτες το καρότο θα βάλουμε αλάτι πιπέρι κουρκουμα το ελαιόλαδο και βραστό νερό. Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά στο σιγανό και αρχίζουμε να φτιάξουμε τα γιουβαρλάκια. Βάζουμε ένα μπολ τον κιμά μια κουταλιά άνηθο αρκετό μαϊντανό το ελαιόλαδο πιπέρι αλάτι το ρύζι και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε λίγο να σταθεί και κάνουμε τα γιουβαρλάκια μόλις τελειώσουμε τα ρίχνουμε μέσα και αφήνουμε να σιγοβράσουν δέκα λεπτά πριν τελειώσουμε το φαγητό μας ρίχνουμε λίγο ρύζι και αφήνουμε να βράσει και το ρύζι. Φτιάχνουμε το αυγολέμονο και το ρίχνουμε σταδιακά μέσα στην κατσαρόλα.

Κατηγορία: 

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search