Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει πολύ η ζύμη στα χέρια. Βάζουμε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά έπειτα βγάζουμε παίρνουμε ένα μπαλάκι και το ακουμπάμε επάνω σε λαδόκολλα σκεπάζουμε με άλλο ένα κομμάτι και πιέζουμε να φτάσει το ζυμαράκι έναν πόντο. Με ένα κουτάλι κάνουμε γύρω γύρω τρυπούλες βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και με το δάχτυλο μας πιέζουμε στην μέση. Ψήνουμε αντιστάσεις 180 σε ζεστό φούρνο για δεκαπέντε λεπτά. Στο δεκάλεπτο βγάζουμε το ταψί και ξανά πιέζουμε την λακουβιτσα στην μέση για να χωρέσει αρκετή μαρμελάδα η σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσουν και γεμίζουμε με ότι θέλουμε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.