Μια συνταγη μεγατη αρωμα και γευση.
Κάνουμε μαλακη ζύμη και περιμένουμε 1 ώρα. Ανοίγουμε τη ζύμη σαν παραλληλογραμμο κ μετά αλοιφουμε με λίγο μαλακό βούτυρο όλη την επιφάνεια και απλώνουμε τη ζάχαρη με την κανέλα αφού τα ανακατέψουμε λίγο προηγουμένως. Μετά κάνουμε ρολο κ κόβουμε τη ζύμη σε πάχος περίπου δύο δάχτυλα. Βάζουμε στο ταψι χαρτί και τα ρολακια που κόψαμε και το κλείνουμε με μια σακούλα η σελοφάν να φουσκώσουν. Περιμενουμε μια ώρα. Τα ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδισουν. Βάζουμε τα υλικά για τη σος κ τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν παχύρευστη κρέμα. Είναι τέλεια να τα φάτε ζεστά. Όχι ότι δεν τρώγονται κ κρύα αλλά μετά τον φούρνο είναι απολαυση.