Κρεατόπιτα η κιμαδόπιτα
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Κρεατόπιτα η κιμαδόπιτα. Ενοειτε οτι μπορειτε να το γεμισετε με οτι αλλο θελετε

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Κρεατόπιτα η κιμαδόπιτα

Γέμιση

Βάζουμε τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσουν αρκετά. Ρίχνουμε το λάδι και την ζάχαρη. Σοτάρουμε για αλλά 3 λεπτά και ρίχνουμε τον κιμά. Ανακατεύοντας συνέχεια. Μετα από 4-5 λεπτά ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι το μοσχοκάρυδο την σάλτσα την κουταλιά ζάχαρη που έχει περισσέψει και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πιει όλα τα υγρά.

Ζύμη

Βάζουμε στον κάδο την μαγιά την  ζάχαρη το γάλα ανακατεύουμε και ρίχνουμε από πάνω το αλεύρι περιμένουμε μέχρι η μαγιά να ανέβει πάνω από το αλεύρι έπειτα ρίχνουμε  το αλάτι  και τα αυγά και αρχίζουμε το ανακάτεμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά την μαργαρίνη και αφού την ρίξουμε όλη χτυπάμε για 3-4 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα. Αφήνουμε την ζύμη για 45 λεπτά έπειτα αλευρώνουμε λίγο τον πάγκο και απλώνουμε το ζυμάρι σε παραλληλόγραμμο (σχήμα) γεμίζουμε με την γέμιση και το τυρί και τα βάζουμε σε ταψί καλά βουτυρωμένο η ταρτιερα άνω των 30 εκατοστών και  αφήνουμε άλλα 25 λεπτά  έπειτα αλείφουμε με αυγό που έχουμε χτυπήσει με λίγο γάλα και ρίχνουμε σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο για 40 λεπτά αντιστάσεις 170-180 βαθμούς χαμηλά το ταψί μέχρι να πάρει καλό χρώμα.

Για το σχέδιο παρακολουθείστε το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=PKT0CYGZJLs&t=6s

Μπορείτε εναλλακτικά να βάλετε άλλη γέμιση αν δεν σας αρέσει αυτή που δείχνω εγώ.146452491 10218486739504994 5426735593728134890 o

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search