Παντεσπάνι αφράτο για τούρτες
Βαζουμε τα αυγα με την ζαχαρη και χτυπαμε για πεντε λεπτα να ασπρισει. ριχνουμε σταδιακα το αλευρι και ολα τα υπολοιπα υλικα ανακατευωντας με απαλες κινησεις. Σε ταψι 25 εκατοστα βαζουμε λαδοκολλα στο κατω μερος και αλειφουμε με ηλιελαιο. Ρχινουμε το μειγμα και ψηνουμε αντιστασεις στους 170 για 40 λεπτα. Τρυπαμε στην μεση με ενα μαχαιρακι να τσεκαρουμε αν ειναι ετοιμο. Αφηνουμε να κρυωσει και κοβουμε, το βαζουμε σε μεμβρανη και το αφηνουμε ψυγειο.