κρέμα
Βάζουμε 800γρ γάλα σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε μέχρι να έρθει βρασμός ρίχνουμε το αλάτι. Έχουμε ανακατέψει τον νισεστέ με τα 200γρ γάλα και ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα στο γάλα που βράζει ανακατευουμε μεχρι να πήξη καλα. Ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις λειώσει την μαρμελάδα ανακατεύοντας συνέχεια. Βάζουμε σε ταψί και βάζουμε μια μεμβράνη πάνω στην κρέμα και έπειτα μπαίνει ψυγείο. Όταν την βγάλουμε από το ψυγείο χτυπάμε με μίξερ χειρός ώστε να γίνει λεία
Σε ένα τσέρκι βάζουμε τα μπισκότα που έχουμε βουτήξει σε γάλα (εξτρά του ενός λίτρου) και κάνουμε στρώσεις με μπισκότα και κρέμα. Τέλος κλείνουμε με κρέμα και κόβουμε σε φέτες το ροδάκινο το απλώνουμε και αφού έχουμε αφήσει τον ζελέ να κρυώσει λίγο ώστε να μείνει επάνω στο γλυκό το ρίχνουμε πάνω από τα ροδάκινα να κάνει μια στρώση. Βάζουμε ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε