Ένα ρεβανί αφράτο και πεντανόστιμο σιροπιαστό γλυκό!
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη το λιγότερο πέντε λεπτά ώστε να αφρατέψουν καλά. Προσθέτουμε Ηλιέλαιο, γιαούρτι, σιμιγδάλι και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε ξανά. Κοσκινίζοντας βάζουμε το αλεύρι και το baking powder και το ανακατεύουμε σιγά σιγά με τη σπάτουλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στο φούρνο για 30'-40' ανάλογα τον φούρνο του καθενός. Με ζεστό το γλυκό βάζουμε το σιρόπι χλιαρό. Σιρόπι : βράζουμε 10 λεπτά τα υλικά και σιροπιάζουμε.