Διαλύουμε την μαγιά στο γάλα. Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το βούτυρο και ζυμώνουμε μέχρι να ξεκολλήσει από τα χέρια. Ενσωματοσουμε το βούτυρο συνεχίζοντας το ζύμωμα. Σκεπάζουμε την ζύμη με πλαστική μεμβράνη και την αφήνουμε για 1 ωρα να διπλασιαστεί σε όγκο. Ρίχνουμε όλο το ζυμάρι στον παγκο και με την βοήθεια ενός πλάστη την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 1,5εκ περίπου. Κόβουμε την ζύμη σε λουρίδες. Τοποθετούμε αλουμινοχαρτο σε 4 μπουκάλια. Τα αλοιφουμε με λάδι. Τυλιγουμε τις λουρίδες ζύμης γύρω από το μπουκάλι προσέχοντας οι άκρες να μπουν από μέσα για να μη ξετυλιχτουν. Τα ρολλαρουμε πάνω στον πάγκο για να απλώσει η ζύμη σε όλη την επιφάνεια του μπουκαλιού. Αλοιφουμε με λάδι και το ρολλαρουμε πάνω στην ζάχαρη με την κανέλα. Βάζουμε τα μπουκάλια όρθια μέσα σε ένα ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 160 αέρα για 20 λεπτά. Μόλις βγουν ζεστά, τα αλοιφουμε με βούτυρο και τα ξανά περνάμε στην ζάχαρη. Τέλος σερβίρουμε με νουτελα και φυστίκι Αιγίνης ψηλό κομμένο.