ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Φανταστικος μεζες πεντανοστικο χταποδακι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το χταπόδι ένα μεγάλο κρεμμύδι και ένα ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και έπειτα ρίχνουμε ρίγανη μια κουταλιά του γλυκού και νερό μέχρι να σκεπαστεί το χταπόδι το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά αν πιει το νεράκι συμπληρώνετε μέχρι να είναι έτοιμο. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε δυο ποτήρια του κρασιού κρασί και τρεις κουταλιές τις σούπας ξύδι μισό ποτηράκι λάδι αλάτι πιπέρι και δυο φύλλα δάφνης. Τα αφήνουμε να χυλώσει και είναι έτοιμο να σερβιριστει Καλή επιτυχία!160577471 10218720734154714 1947972703403838645 o

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.