ΠΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
Βάζουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι κάνουμε μια λακουβιτσα στην μέση βάζουμε το μισό λάδι και το άλλο μισό σε κατσαρολα για να αχνισουμε τα χόρτα . Λίγο αλάτι το ξυδι και το νερό . Πλάθουμε τόσο όσο να γίνει μια μαλακή ζυμη. Το αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστεί και ξεκινάμε την διαδικασία των χόρτων.
Καθάρισμα πλύσιμο και κομμάτια μικρά τα βάζουμε στην κατσαρολα με το λάδι να αχνιστουν ( μαλακώσουν) ρίχνουμε και λίγο ρύζι για να τραβήξει τα ζουμιά . Τρίβουμε το τυρι και μετά παιρνουμε την ζυμη την πλάθουμε, κάνουμε πέντε μπάλες κι ανοίγουμε τα φύλα. Ανοιγουμε το φύλο βάζουμε την γέμιση και τυλιγουμε ρόλο! Το ίδιο κάνουμε με όλα τα φύλα . Ραντιζουμε με λάδι και λίγο νερό την πιτα μας. Την ψήνουμε στους 180 με αέρα γύρω στην μια ώρα η μέχρι να ψηθει καλά , και να πάρει ωραίο χρωμα!