Ανακατεύουμε το προζύμι με το νερό να διαλυθεί καλά
Ρίχνουμε το αλεύρι και το λάδι και ζυμώνουμε μέχρι που να τραβήξουν όλα τα υγρά
Αφήνω λίγο να ξεκουραστεί γύρω στα 15 με 20 λεπτά και ρίχνω το αλάτι και μία χουφτίτσα νερό επιπλέον
Ζυμώνω και διπλώνω και αφήνω
Διπλώματα γίνονται τέσσερα με πέντε εγώ στο συγκεκριμένο έκανα πέντε ανά μισή ώρα το καθένα ...,.
Αφού τελειώσω το πέμπτο δίπλωμα το αφήνω το διπλώνω το αφήνω να ξεκουραστεί γύρω στη μισή ώρα με 45 λεπτά Αφού φουσκώσει γύρω στα 30 με 40 τα εκατό το ψωμί μου το πλάθω μέσα σε πάνερακια και αφήνω να φουσκώσουν πάλι εκεί χρειάζεται γύρω στις δύο με δυόμισι ώρες αν το δωμάτιο είναι ζεστό θέλει λιγότερο εγώ ανάβω το φως της κουζίνας και αφήνω το ψωμάκι με τις πανερακια να φουσκώσει εκεί μέσα μετά το βγάζω και το αναποδογυρίζω σε καυτές γάστρας το ψήνω στους τους 275 βαθμού Για 20 με εικοσιπέντε λεπτά ανοίγω το καπάκι και αφήνω για άλλα 30 λεπτά ανάλογα με το φούρνο θα δει κάθε νοικοκυρά το χρώμα του ψωμιού εμένα μαρέσει να έχει ένα καραμελωμένο ωραίο χρυσαφένιο χρώμα αυτά αγάπες μου εύχομαι να το φτιάξετε αξίζει τον κόπο είναι πολυάσχολο είναι χρονοβόρο ψωμάκι αλλά δεν αλλάζετε με τίποτα εκεί έξω στην αγορά φιλάκια αγάπες μου και καλές επιτυχίες μας και καλά μας μαγειρέματα