Το ψωμάκι αυτό όπως θα είδατε έχει πολλά υγρά αυτό κάνει το ψωμί αφράτο και πεντανοστιμο σας προτείνω να το δοκιμάσετε
Ρίχνουμε όλα τα υλικά (εκτός τα 100γρ για το πασπάλισμα) στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για δέκα λεπτά τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου η χλιαρά αφήνουμε το μείγμα όπως είναι στο κάδο για 45 λεπτά και μετα πασπαλίζουμε τον πάγκο με λίγο αλεύρι και ρίχνουμε το μείγμα (προσοχή το μείγμα κολλάει μην σας φοβίσει) πασπαλίζουμε σιγά σιγά με τα 100γρ αλευριού μέχρι να το απορροφήσει και πλάθοντας συγχρόνως. Βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και αφήνουμε για 45 λεπτά ακόμα. Ψήνουμε αντιστάσεις 200 βαθμούς περίπου για 40 λεπτά.