Σε κατσαρόλακι, βάζουμε το γάλα και το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία, να λιώσει το βούτυρο. Αποσύρουμε και ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και τους κροκους και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα. Σε μια λεκάνη τσα, βάζουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με ένα αβγογδαρτη, να αναμιχθούν τα υλικά. Βάζουμε το μίγμα της κατσαρόλας σε μια λεκάνη, και ρίχνουμε το μισο μίγμα του αλευρου, δημιουργώντας ένα παχύ χυλό. Σκεπάζουμε με μεμβράνη, και αφήνουμε να 2στει σε όγκο. Μόλις γίνει προσθέτουμε και το υπόλοιπο μίγμα του αλευρου κι ζυμώνουμε καλά γύρω στο 25 λεπτό. Όσο ζυμώνουμε η ζύμη δένει και ξεκολλάει από τα χέρια. Το Αποτέλεσμα είναι μια πολύ μαλακή ζύμη. Αφήνουμε να 2στει σε όγκο, σκεπασμένη με μεμβράνη. Όταν είναι έτοιμη κόβουμε σε κομμάτια, (13),κανουμε μπαλακια, βάζουμε στο ταψί, και τα πατάμε λίγο με το χέρι μας, να πλατυνουν. Αφήνουμε να 2στουν.Προθερμασμενος φουρνος, αντιστασεις, 210 βαθμούς για 15 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν.Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο, τα αλείφουμε με Βούτυρο ή μαργαρινη.
Μυστικα:βάλετε αλεύρι με υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης από 20 και πάνω. Το γράφει στα συστατικά.