Φανταστικό; Τραγανή κόρα μαλακή ψίχα και πάνω από όλα το ψωμάκι μας είναι χωρίς ζύμωμα !!!
Σημείωση Νο1
Την γάστρα δεν τη λαδώνουμε ούτε βάζουμε αντικολλητικά χαρτί… δεν πρόκειται να κολλήσει το ψωμάκι και επίσης από την αρχή που θα ανοίξουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς ή στους 230 αν ο φούρνος σας είναι δυνατός και μέχρι να τελειώσουμε δεν αλλάζουμε τη θερμοκρασία.
Σημείωση Νο2
Όπως έχουμε το ζυμάρι πάνω στην επιφάνεια εργασίας παίρνουμε τις άκρες και τις διπλώνουμε στο κέντρο , αρκετές φορές… μετά το χωρίζουμε σε όσα κομμάτια θέλουμε δηλ…. σε 2 καρτελάκια σε 3 ή σε φραντζολάκια ή ατομικά ψωμάκια. Εγώ προσωπικά όταν τα χωρίζω τα «αναδιπλώνω» για να κάνουν τα ωραία «σκασίματα »
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και μετά σκεπάζουμε το μπολ με το καπάκι του και το βάζουμε στο ψυγείο από 12 ώρες και πάνω!!
την επομένη μέρα, ανάβουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς και βάζουμε μέσα μια γάστρα αδειανή με το καπάκι της.
(Αν ο φούρνος είναι δυνατός..κατεβάστε τη θερμοκρασία στους 230 …γιατί αλλιώς θα ψηθεί γρήγορα από έξω και μέσα θα μείνει άψητο)