πολυ πρακτικός τρόπος ψησήματος!
Παίρνουμε 2 κιλά χοιρινό μπούτι και το κόβουμε σε μερίδες και αποβραδίς το μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, χοντροκομμένα δυο κρεμμύδια, αλάτι και πιπέρι!
Την άλλη μέρα το βάζουμε πάνω σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο, ώστε όταν το κλείσουμε να καλυφθεί παντού!
Κόβουμε σε χοντρές ροδέλες 2 πράσινες πιπεριές, 2 κόκκινες και 2 πιπεριές κέρατο! Κατόπιν προσθέτουμε σε χοντρές ροδέλες 2 ντομάτες, 500γρ γραβιέρα κομμένη σε κύβους, λίγο ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι!
Το τυλίγουμε πολύ καλά για να μην φύγουν τα ζουμιά του και το βάζουμε σε ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς κελσίου για μισή ώρα και μετά κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς κελσίου για 2 ώρες και 30 λεπτά, γίνεται λουκούμι!