Μακαρον
Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και ρίχνουνε σταδιακά την κρυσταλλική ζάχαρη ,ύστερα όταν η μαρέγκα στέκεται ρίχνουνε τις σταγόνες με το χρωμα
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το αλεύρι με την άχνη ζάχαρη να γίνουν πούδρα και στη συνέχεια τα κοσκινίζουν και τα ρίχνουμε μέσα στη μαρέγκα
Με απαλές κινήσεις ανακατεύουμε και αφου ομονσνόοιηηθει το μείγμα το βάζουμε στην σακούλα κόρνε και ξεκινάμε μα σχηματίζουμε στο ταψί με τη λαδόκολλα σε απόσταση μεταξύ τους τα μακαρον όταν τελειώσουμε χτυπάμε το ταψί μια νε δυο φορές στον πάγκο της κουζίνας για να σχηματιστούν σωστά .
Αφήνουμε για μια ώρα και ύστερα τα τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στου 140 για 15 λεπτά
Μετά αφήνουμε να κρυώσουν κσι γεμίζουμε νε την κρέμα
Η κρέμα είναι απλή η διαδικασία της στο μίξερ χειρός όλα μαζί